Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

εχω δικαιωμα να σ αγαπω 1966

διαύγεια δήμου βύρωνα

Η Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων & Οικονομικών του Μητροπολιτικού Κολλεγίου Θεσσαλονίκης διοργανώνει για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη ημερίδα με ελεύθερη είσοδο και θέμα «Personal Branding: Χτίσε την προσωπική σου εικόνα» την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018, στις 17:00.


εχω δικαιωμα να σ αγαπω 1966

Η άκρως ενδιαφέρουσα ημερίδα που θα διεξαχθεί στην αίθουσα «Θεοδώρα» του ξενοδοχείου Capsis, θα φιλοξενήσει πλήθος επαγγελματιών από το χώρο του HR, του Marketing και του Business Coaching. Στη θεματολογία της περιλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, ενότητες όπως:



  • Ανάπτυξη Προσωπικών Επαγγελματικών Δεξιοτήτων

  • Επαγγελματική Δικτύωση Cybersecurity and Data Protection

  • Η Προσωπική μου εικόνα στην Συνέντευξη


Επίτιμος καλεσμένος: κ. Παναγιώτης Γιαννάκης, Διεθνής Καλαθοσφαιριστής, Προπονητής


personal branding fb insta programma


Δείτε εδώ το αναλυτικό πρόγραμμα της ημερίδας.


Η ημερίδα είναι σχεδιασμένη για φοιτητές και αποφοίτους Κολλεγίων, ΑΕΙ/ΤΕΙ και ΙΕΚ, επιχειρηματίες, επαγγελματίες , στελέχη ακόμα και για αυτούς που αναζητούν εργασία. Με το “Personal Branding” μπορούν να προβάλλουν, να προάγουν, να ξεχωρίσουν, να αναπτύξουν και να εκμεταλλευτούν στο έπακρο τα δυνατά τους σημεία, έτσι ώστε να εξελίξουν στο μέγιστο την καριέρα τους.


Η είσοδος στην ημερίδα είναι ελεύθερη αλλά απαιτεί online κράτηση θέσης εδώ.


Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης.


Πληροφορίες:


Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018 | Ώρα: 17.00 – 21.00


Αίθουσα «Θεοδώρα», Capsis Hotel |Μοναστηρίου 16, Θεσσαλονίκη


Είσοδος ελεύθερη με την κράτηση θέσης εδώ



προγραμμα συγχρονισμου υποτιτλων

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

τηλέφωνα σταθμού λαρίσης

corfutvnews Δεν μπορεί να χωρέσει σε ανθρώπου νου η ασύλληπτη τραγωδία στην Κέρκυρα με θύμα ένα οχτάχρονο κοριτσάκι. τηλέφωνα σταθμού λαρίσης βραβεια ποπ κορν 1994 Το αγγελούδι έχασε τη ζωή του το πρωί της Τετάρτης (16/01) στην άσφαλτο, μπροστά στα μάτια της μητέρας του, ενώ πήγαινε στο σχολείο. Η 8χρονη πήγαινε με τη μητέρα της στη στάση προκειμένου να πάρει το λεωφορείο για να πάει στο σχολείο της. Κάποια στιγμή, πηγαίνοντας προς τη στάση, άφησε το χέρι της μητέρα της, βγήκε στο δρόμο και το κακό δεν άργησε να γίνει. Διερχόμενο όχημα χτύπησε την 8χρονη και την πέταξε στο αντίθετο ρεύμα. Ο οδηγός που ερχόταν από το άλλο ρεύμα δεν πρόλαβε να αντιδράσει και χτύπησε ξανά το κορίτσι. Το κοριτσάκι μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένο στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας, χωρίς σφυγμό. Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών να το κρατήσουν στη ζωή, μετά από 50 λεπτά ανάνηψης, δεν τα κατάφεραν και το παιδί τελικά κατέληξε. «Είναι κρίμα να χάνεται ένα αγγελούδι με αυτό τον τρόπο» , επεσήμανε η Ι...

εστιατορια χαιδαρι

Την είδηση του θανάτου της έκανε γνωστή ο Μάκης Δελαπόρτας μέσα από το Facebook, γράφοντας: εστιατορια χαιδαρι τι ηταν τα σοδομα και τα γομορα το αγιο φως στον παναγιο ταφο βιντεο «Έφυγε και η Μαρία Μαρτίκα....η αγαπημένη κυρία Θάλεια του θρυλικού μας "ΡΕΤΙΡΕ". Σπουδαία θεατρίνα με σημαντικούς ρόλους στο θέατρο. Έφυγε στα 86 της και είχε να εμφανιστεί περισσότερο απο 20 χρόνια. Ζούσε μοναχικά με λίγους φίλους στο πλευρό της. Μαρία μου καλό σου ταξίδι! θα σε θυμάμαι πάντα....ο δικός σου Άλκης.....»

μπουενο θερμιδες

λαχανακια βρυξελλων εποχη Μετά τους Σκοπιανούς που καπηλεύονται εδώ και χρόνια την ελληνική ιστορία, ήρθαν και οι Αλβανοί να... ασελγήσουν και να οικειοποιηθούν ακόμα και τον Όμηρο! μπουενο θερμιδες Προκλητικοί, ανιστόρητοι και επικίνδυνοι Για γέλια και για κλάματα είναι το ντοκιμαντέρ που εμπνεύστηκαν Αλβανοί «ιστορικοί» και λοιποί «επιστήμονες», σε μια προσπάθεια να παραποιήσουν την ελληνική ιστορία. Πιο συγκεκριμένα, σε ντοκιμαντέρ παρουσιάζουν τον Αχιλλέα ως αρχαίο Αλβανό και την Τροία ως αρχαία αλβανική αποικία που δέχτηκε επίθεση από τους Έλληνες. Λένε μάλιστα ότι ο τρωικός πόλεμος έγινε από τους Έλληνες που κατοικούσαν στην χώρα των αρχαίων Πελασγών, Παινόνων και των Ιλλυρίων δηλαδή των... αρχαίων Αλβανών. Επιτέθηκαν, μάλιστα, εναντίον Αλβανών αποίκων που έμεναν στην Μικρά Ασία και φυσικά ο Αχιλλέας δεν είχε καμιά σχέση με την Ελλάδα. Σύμφωνα με αυτούς λοιπόν, οι Τρώες δεν ήταν τίποτα άλλο παρά «αρχαίοι Αλβανοί», ενώ υποστηρίζουν ότι τα Ομηρικά Έπη παραποιήθηκαν από την διεθνή κ...